Βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Ως βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις κίνησης και αυτοματισμού χαρακτηρίζονται οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου τους προέρχεται από μηχανήματα
Βιομηχανικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Σέρρες Θωμαϊδης
Θωμαϊδης Σέρρες κατασκευή πινάκων

Μελέτη, σχεδιάση, κατασκευή

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή βιομηχανικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις βιομηχανικών ηλεκτρολογικών αφού διαφέρουν σημαντικά από τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτηρίων κατοικίας και άλλων επαγγελματικών κτηρίων καθώς αυτού του είδους οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η Θωμαϊδης Electric αναλαμβάνει Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις για πάσης φύσεως Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες και Επαγγελματικά Εργαστήρια, Συνεργεία και Σταθμούς Αυτοκινήτων, ΚΤΕΟ κ.λπ. καθώς και ηλεκτρολογικές εργασίες για ανακαίνιση, ανακατασκευή, εκσυγχρονισμό ή ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων βιομηχανικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Βιομηχανικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων στον Νομό Σερρών.

Υπηρεσίες:

  • Έκδοση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών – βεβαιώσεων για τη μόνιμη ηλεκτροδότηση από την ΔΕΗ.
  • Μελέτες φωτισμού για χώρους γραφείων και μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες.
  • Τοποθέτηση εργοταξιακού ηλεκτρολογικού πίνακα και έκδοση πιστοποιητικού εργοταξιακής παροχής για προσωρινή ηλεκτροδότηση του κτίσματος από την ΔΕΗ.
  • Τοποθέτηση πινάκων ασθενών και ισχυρών ρευμάτων.
  • Τοποθέτηση καλωδίων, σωληνώσεων, κουτιών διακοπτών και κουτιών διακλάδωσης.
  • Τοποθέτηση πινάκων.
thomaidis-logo-neg

Ποιότητα κατασκευής

Στις βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα, πιστοποιημένα υλικά. Επίσης περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα επιμέρους συστήματα που τις καθιστούν ασφαλείς, σύγχρονες, λειτουργικές και ενεργειακά αποδοτικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης αποτελεί την καρδιά της επιχείρησής σας. Στη Θωμαϊδης Electric εγγυόμαστε για την καλή της λειτουργία.

Θωμαϊδης ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Please enter a message.